NEWSFLASH

Clauzele anticorupţie în contractele de achiziţii publice vor fi obligatorii

Miercuri, 27 februarie 2013, Centrul de Resurse Juridice (CRJ) cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii În România a organizat la Camera de Comerț și Industrie a României, conferința – ”Etica și conformitatea în afaceri – 2013”. Evenimentul a reunit peste 90 de reprezentanți ai mediului de afaceri și academic, ai sectorului neguvernamental, precum și reprezentanți ai instituțiilor publice centrale cu scopul de a dezbate situația actuală din România dar şi politicile publice care pot stimula etica în afaceri şi conformitatea legală. Comunicatul de presă post-eveniment poate fi citit aici.

Centrul de Resurse Juridice lanseaza conferinta 2013 Business Ethics and Compliance

Astăzi 28 ianuarie 2013, Centrul de Resurse Juridice, cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii în România, lansează conferința 2013 Business Ethics and Compliance. Comunicatul de presă poate fi citit aici.

Centrul de Resurse Juridice organizeaza o conferinta privind etica in afaceri si conformitatea

Centrul de Resurse Juridice organizează, în data de 27 februarie, la Camera de Comert si Industrie din Bucuresti, conferinta nationala “Business Ethics and Compliance Conference”. Aceasta este e finantata de Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Citește mai departe...

Business Ethics and Compliance Conference – Bucuresti, 27 Februarie 2013

Centrul de Resurse Juridice, cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti, realizeaza un sondaj printre cele mai importante 1000 de companii din Romania ca cifra de afaceri si numar de angajati.

Citește mai departe...

Inscriere participanti

Acreditarea reprezentanţilor mass-media

Înscrierea participanţilor la Seminarul Experţilor

Înscrierea participanţilor la conferinţa

 

Acreditarea reprezentanţilor mass-media

Din motive de securitate, accesul reprezentanţilor mass-media la conferinţa 2013 Business Ethics and Compliance se face doar în baza unei acreditări ce se obţine în prealabil de la organizatori. Acreditatea nu este necesară pentru partenerii media ai evenimentului.

Acreditarea se solicită prin E-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cel mai târziu cu 7 zile înainte de conferinţă. Solicitarea trebuie să aibă drept subiect „Solicitare acreditare mass-media” şi să conţină cel puţin următoarele informaţii:

  • numele publicaţiei/staţiei etc şi adresa web;
  • numele persoanei/lor pentru care se doreşte acreditarea;
  • funcţia persoanei/lor pentru care se solicită acreditarea;
  • seria şi numărul documentului/lor de identitate al persoanei/lor pentru care se solicită acreditarea;
  • numărul de telefon mobil al persoanei/lor pentru care se solicită acreditarea;
  • adresa de E-mail a persoanei/lor pentru care se solicită acreditarea;
  • specificaţii privind amplasarea de echipamente;

Organizatorii vor aproba solicitarea doar în scris, prin E-mail, în limita locurilor disponibile în sală. Acreditarea se acordă în baza principiului „primul venit, primul servit”, în limita locurilor disponibile. (sus)

 

Înscrierea participanţilor la Seminarul Experţilor conferinţei 2013 Business Ethics and Compliance, 06 martie 2013, la Universitatea Româno-Americană

Înscrierea la seminarul experţilor se face doar în baza invitaţiei primite şi a transmiterii unui document de propuneri de maxim 3 pagini privind politicile publice care pot să stimuleze companiile româneşti să investească în etică şi în sistemele interne de conformitate.

Orice expert independent interesat de subiectul conferinţei este invitat să transmită la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. un document de propuneri de maxim 3 pagini privind politicile publice care pot să stimuleze companiile româneşti să investească în etică şi în sistemele interne de conformitate, până la data de 15 februarie 2013. Autorii celor mai interesante trei documente de propuneri vor fi invitate la conferinţa 2013 Business Ethics and Compliance şi la seminarul experţilor. (sus)

 

Înscrierea participanţilor la conferinţa 2013 Business Ethics and Compliance

Înscrierea la conferinţa 2013 Business Ethics and Compliance se face doar în baza invitaţiei primite. Accesul la conferinţă este permis doar persoanelor invitate, care au completat formularul de înscriere.

Secţiuni din cadrul evenimentului vor fi postate pe youtube.com şi vor fi disponibile, după eveniment, în secţiunea foto-video a paginii de internet a conferinţei. (sus)

Eveniment organizat de

cu sprijinul

Partener principal    Partener

     

Sponsori oficialiAlti parteneri


Parteneri media

             RFI Romania