NEWSFLASH

Clauzele anticorupţie în contractele de achiziţii publice vor fi obligatorii

Miercuri, 27 februarie 2013, Centrul de Resurse Juridice (CRJ) cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii În România a organizat la Camera de Comerț și Industrie a României, conferința – ”Etica și conformitatea în afaceri – 2013”. Evenimentul a reunit peste 90 de reprezentanți ai mediului de afaceri și academic, ai sectorului neguvernamental, precum și reprezentanți ai instituțiilor publice centrale cu scopul de a dezbate situația actuală din România dar şi politicile publice care pot stimula etica în afaceri şi conformitatea legală. Comunicatul de presă post-eveniment poate fi citit aici.

Centrul de Resurse Juridice lanseaza conferinta 2013 Business Ethics and Compliance

Astăzi 28 ianuarie 2013, Centrul de Resurse Juridice, cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii în România, lansează conferința 2013 Business Ethics and Compliance. Comunicatul de presă poate fi citit aici.

Centrul de Resurse Juridice organizeaza o conferinta privind etica in afaceri si conformitatea

Centrul de Resurse Juridice organizează, în data de 27 februarie, la Camera de Comert si Industrie din Bucuresti, conferinta nationala “Business Ethics and Compliance Conference”. Aceasta este e finantata de Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Citește mai departe...

Business Ethics and Compliance Conference – Bucuresti, 27 Februarie 2013

Centrul de Resurse Juridice, cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti, realizeaza un sondaj printre cele mai importante 1000 de companii din Romania ca cifra de afaceri si numar de angajati.

Citește mai departe...

Cine a completat chestionarul privind etica şi conformitatea în mediul de afaceri?

CRJ a solicitat primelor 1000 de companii private şi publice din România ca număr de angajaţi şi cifră de afaceri să răspundă la un chestionar privind sistemul lor intern de etică şi conformitate.

Datele privind cele 1000 de companii au fost preluate de pe următoarele pagini de Internet: www.doingbusiness.ro, www.mfinante.ro si www.onrc.ro (pe bază de abonament). Datele companiilor sunt la nivelul anului 2011.

CRJ a trimis acestor companii E-mail-uri, fax-uri iar voluntarii CRJ au sunat la numerele de telefon ale acestor companii pentru a le invita să completeze chestionarul.

Chestionarul are 12 întrebări şi poate fi consultat aici. Chestionarul este deschis spre completare până în data de 15 februarie 2013. Toate companiile care au completat chestionarul au primit o invitaţie la conferinţa 2013 Business Ethics and Compliance.

Până la data de 28 ianuarie 2013, chestionarul a fost completat de mai multe companii a căror cifră de afaceri totală în anul 2011 a fost de 8,336,919,997 Euro (cifră de afaceri calculată la cursul mediul BNR lei/euro pentru anul 2011, şi anume 4,2379 lei pentru 1 Euro).

Cele 8,3 miliarde de euro reprezintă puţin peste 6% din produsul intern brut al României pentru anul 2011 (în valoare de 136,4 miliarde de euro).

Companiile care au completat chestionarul au avut 57,000 de angajaţi în anul 2011.

Daca vreţi să aflaţi cine a mai completat chestionarul CRJ şi din ce domenii de activitate sunt companiile care au completat chestionarul urmăriţi newsletter-ul următor.

Eveniment organizat de

cu sprijinul

Partener principal    Partener

     

Sponsori oficialiAlti parteneri


Parteneri media

             RFI Romania